fbpx

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4

Penambahbaikan yang ketara pada Samsung Galaxy Z Fold 4

Dengan peningkatan ketara Samsung Galaxy Z Fold 3 berbanding pendahulunya, Gergasi teknologi Korea nampaknya menjadikan Galaxy Z Fold 4 yang akan datang lebih menarik untuk pengguna telefon bimbit premium.

Bagaimanapun, maklumat mengenainya tidak begitu banyak kerana imej berkenaan tidak didatangkan dengan maklumat yang berkaitan dengannya.

Penambahbaikan kamera dan tarikh keluaran

El Pemberi maklumat Naver, lanzuk, telah mendedahkan beberapa rancangan Samsung untuk Galaxy Z Fold 4 yang akan datang. Dalam catatan blog mereka, mereka mendedahkan bahawa Samsung sedang bersiap sedia untuk melancarkan Fold 4 generasi seterusnya sekitar Q2022 XNUMX dengan Kamera bawah paparan (UDC) yang dipertingkatkan pada paparan dalaman dan luaran. Konfigurasi umum kamera utama juga akan dikemas kini supaya Galaxy Z Fold 4 adalah setanding dengan kualiti kamera yang boleh ditawarkan oleh kamera canggih dalam pasaran semasa (yang tidak berlaku dengan yang semasa, jauh di bawah jangkaan kerana harganya yang tinggi).
Beberapa hari lalu badan persijilan keselamatan Korea Selatan telah mendedahkan dua buah bateri untuk Samsung Galaxy Z Fold. Dua buah bateri berkenaan sememangnya dijangkakan kerana rekaan boleh lipat ini menggunakan dua buah bateri yang berasingan.
Ketahanan terhadap air dan habuk.. Galaxy Z Fold 4 juga akan tiba dengan engsel baharu yang boleh mengurangkan berat badan dengan ketara. Engsel baharu juga akan memberikan pensijilan kalis air dan rintangan habuk yang lebih baik yang sebelum ini tidak wujud dalam barisan Galaxy Z Fold.

Bateri dan saiz skrin

Maklumat baru juga membayangkan bahawa saiz skrin dan saiz bateri (4400 mAh) akan kekal sama seperti generasi sebelumnya. Galaxy Z Fold 4 juga dikhabarkan akan menampilkan a harga pelancaran terendah yang akan cuba dicapai oleh Samsung dengan mengurangkan kos unit dengan pengeluaran besar-besaran. Samsung telah mengumumkan sebelum ini bahawa ia akan menggandakan pengeluaran dan jualan barisan lipatan Galaxy Z pada tahun 2022. Jika penambahbaikan yang sepatutnya ini benar, siri Galaxy Fold boleh menyaksikan peningkatan ketara dalam populariti dan pangkalan pelanggan, sesuatu yang sudah mula dicerminkan dengan semasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.
Categories :
Share This :

Related Post

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Search

Get Full experience in audio

Keep Updated about our Promo and Deals in Noiz Shop

Have A Question?

Keep Updated with our newsletter. Subscribe now.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.
Chris Morphe

Chris Morphe

Typically replies within an hour

I will be back soon

Chris Morphe
Hello 👋 Thanks for your interest in us. Before we begin, may I know your name?
Start Chat with:
chat Need Help?