fbpx

Samsung Galaxy Z Fold 4

Penambahbaikan yang ketara pada Samsung Galaxy Z Fold 4

Dengan peningkatan ketara Samsung Galaxy Z Fold 3 berbanding pendahulunya, Gergasi teknologi Korea nampaknya menjadikan Galaxy Z Fold 4 yang akan datang lebih menarik untuk pengguna telefon bimbit premium.

Bagaimanapun, maklumat mengenainya tidak begitu banyak kerana imej berkenaan tidak didatangkan dengan maklumat yang berkaitan dengannya.

Penambahbaikan kamera dan tarikh keluaran

El Pemberi maklumat Naver, lanzuk, telah mendedahkan beberapa rancangan Samsung untuk Galaxy Z Fold 4 yang akan datang. Dalam catatan blog mereka, mereka mendedahkan bahawa Samsung sedang bersiap sedia untuk melancarkan Fold 4 generasi seterusnya sekitar Q2022 XNUMX dengan Kamera bawah paparan (UDC) yang dipertingkatkan pada paparan dalaman dan luaran. Konfigurasi umum kamera utama juga akan dikemas kini supaya Galaxy Z Fold 4 adalah setanding dengan kualiti kamera yang boleh ditawarkan oleh kamera canggih dalam pasaran semasa (yang tidak berlaku dengan yang semasa, jauh di bawah jangkaan kerana harganya yang tinggi).
Beberapa hari lalu badan persijilan keselamatan Korea Selatan telah mendedahkan dua buah bateri untuk Samsung Galaxy Z Fold. Dua buah bateri berkenaan sememangnya dijangkakan kerana rekaan boleh lipat ini menggunakan dua buah bateri yang berasingan.
Ketahanan terhadap air dan habuk.. Galaxy Z Fold 4 juga akan tiba dengan engsel baharu yang boleh mengurangkan berat badan dengan ketara. Engsel baharu juga akan memberikan pensijilan kalis air dan rintangan habuk yang lebih baik yang sebelum ini tidak wujud dalam barisan Galaxy Z Fold.

Bateri dan saiz skrin

Maklumat baru juga membayangkan bahawa saiz skrin dan saiz bateri (4400 mAh) akan kekal sama seperti generasi sebelumnya. Galaxy Z Fold 4 juga dikhabarkan akan menampilkan a harga pelancaran terendah yang akan cuba dicapai oleh Samsung dengan mengurangkan kos unit dengan pengeluaran besar-besaran. Samsung telah mengumumkan sebelum ini bahawa ia akan menggandakan pengeluaran dan jualan barisan lipatan Galaxy Z pada tahun 2022. Jika penambahbaikan yang sepatutnya ini benar, siri Galaxy Fold boleh menyaksikan peningkatan ketara dalam populariti dan pangkalan pelanggan, sesuatu yang sudah mula dicerminkan dengan semasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

WhatsApp whatsapp
Messenger messenger
Instagram instagram
Phone phone
chat